Timo's cocktail boek Shake it!

het leukste boekje voor gezonde cocktails

Timo's cocktail boek Shake it!

Shake it! is een aantrekkelijk, geïllustreerd boek: het is uniek, leuk, interessant en handig voor jongeren die zich interesseren voor het maken van gezonde cocktails.

De 'tone of voice' van Shake it! is cool en stoer en staat in relatie tot de vormgeving en illustraties die zijn afgestemd op jongeren van rond de 12 jaar. Ieder hoofdstuk begint met een opvallende of gekke anekdote. Feiten worden afgewisseld met leuke verhalen van toen en nu. De feiten zijn degelijk onderzocht, nageplozen en betrouwbaar.

De recepten vinden hun basis in eenvoudige ingredi├źnten. Een stoere cocktail kun je al maken met zaken die gewoon beschikbaar zijn in de keuken thuis.

Voeding wordt steeds ongezonder en kinderen aan gezonde voeding krijgen wordt voor alle opvoeders een steeds groter probleem. Vandaar dat de Timo het plan had opgevat een cocktailboek voor jongeren op de markt te brengen. Een cocktailboek dat gebaseerd is op cocktails van uitsluitend fruit en groentes, maar dat zo stoer en 'cool' is dat jongeren er graag mee aan de slag gaan. Als titel voor het boek is gekozen Shake it!.